Jos Disveld presenteert zijn nieuwe bundel vogelversjes ‘Gelukkig had hij windje mee’ voor jong en oud. Een bundel vol grappige, informatieve, maar ook nonsens limericks.

Elke vogel heeft zijn eigen limerick en wordt door een, door Jos zelfgemaakte, foto prachtig aangevuld. Een boek vol lees- en kijkplezier over alledaagse vogels. Een mooie bundel om elke dag even op te pakken en met een glimlach één of meerdere versjes tot je te nemen. Kortom, een bundel waar je steeds opnieuw en elke keer weer jezelf in kunt verliezen.

Tijdens deze avond geeft Jos tips over vogels kijken en vogelfotografie. Ook toont hij eigen vogelfoto’s en geeft extra informatie en weetjes over de getoonde vogels. Als kers op de taart draagt Jos ook voor uit eigen werk.

Jos Disveld (1962) woont in Wijchen en heeft 35 jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt en is de laatste paar jaar werkzaam bij de bibliotheek Rivierenland. In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij graag in de natuur en is de fotocamera een trouwe metgezel.

De bundel met vogelversjes en foto’s is tijdens deze avond te koop!

De boekpresentatie is gratis, aanmelden is fijn.

Datum: 01/02/2024
Tijd: 19.30 uur aanvang
Deelname: gratis.
Aanmelden is fijn, dus meld je hier aan