Ben je op zoek naar frisse input voor je groep 8 musical? Of wil je met jouw leerlingen de musical naar een hoger plan tillen? Of misschien ga je wel voor het eerst met groep 8 aan de slag en ben je op zoek naar handvatten om te kunnen starten? Cultureel centrum de Bogerd heeft in samenwerking met theaterschool Hakoena hiervoor de oplossing!

Een drama docent van theaterschool Hakoena bezoekt je in ieder geval 4 keer op locatie voor o.a:

Het opstellen van het repetitieplan
Je buigt je samen met de theaterdocent over de musical. We bekijken nauwkeurig naar de de voorgestelde rolverdeling en script tekst en passen deze aan of herverdelen de tekst wanneer wenselijk. Ook wordt  er een repetitieplanning voorgesteld en wordt er besproken hoe je met een beperkte investering in decor en kostuums een aansprekend toneelbeeld realiseert. Ook komen de speellocatie en benodigde technische middelen aan bod.

Een repetitie om van te leren!
De belangrijkste succesfactor van de voorstelling is natuurlijk het spel van je leerlingen. Succes en ontroering zijn verzekerd als zij hun liedjes en tekst met lef en fantasie over het voetlicht brengen. De theaterdocent neemt een vroege repetitie voor haar rekening om jou als docent te leren hoe je je spelers daarin stimuleert.

Coaching
De drama docent van theaterschool Hakoena woont later in het proces nog twee keer een repetitie bij. Samen wordt gekeken naar o.a. timing van spelers, of scènewisselingen versneld kunnen worden of wellicht het spel verrijkt kan worden met achtergrondfiguratie, een tableau vivant of bijv. een bewegingsspel. Tekst noch hoofdrollen alleen maken het stuk, alle theaterelementen samen brengen je musical naar een hoger plan.

Kosten:
​€150,- per bezoek – een bezoek duurt maximaal 3 uur

Interesse?
Mail naar monique@bogerddruten.nl