Home Aanbod - Dijkvaneencultuur Nederland leest 2022 – Pop-up leesclub

Nederland leest 2022 – Pop-up leesclub

NL Leest
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november geeft de Bibliotheek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Zo krijgt iedereen de kans dit boek te lezen en erover in gesprek te gaan.

Pop-up leesclub
Heb je Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls gelezen en zin om erover na te praten? De pop-up leesclub biedt je de mogelijkheid om met andere lezers van gedachten te wisselen. Hoe heb je het boek gelezen? Wat sprak je aan? Wat stond je tegen?
Onder leiding van leeskringbegeleider van Senia gaan we een uurtje in gesprek. Je bent van harte welkom om mee te praten.

Kosten en aanmelden
Deelname is gratis. Je moet je wel vooraf aanmelden. Er is slechts beperkt plek.

Mevrouw mijn moeder
In deze roman beschrijft Yvonne Keuls (1931) haar Indische afkomst, de repatriëring naar Nederland en de aanpassingsproblemen hier. De schrijfster vertelt met heel veel humor, maar ook vol liefde over haar verhouding met haar moeder. Ook de langzame aftakeling van haar moeder wordt door de schrijfster op een ontroerende manier verhaald. De verhalen van en over haar moeder zijn juweeltjes van vertelkunst.

De Bibliotheek is dé plek waar je andere lezers kunt ontmoeten en met elkaar in gesprek kunt gaan. Meer informatie over Nederland Leest, leestips en activiteiten vind je op www.bibliotheekrivierenland.nl/nederlandleest

Datum

nov 28 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

Organisator

Bibliotheek Druten

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant